Summa sidvisningar

lördag 30 maj 2009

Jag behöver inte er, för ni är falska och ser mig inte som den jag är och vill vara, jag strävar efter att vara jag och passar det inte er så känner jag inte för vidare kontakt. Jag vill inte att ni ska vifta med pekfingret för att få mig att göra det ni ber om, jag visar er ingen som helst respekt, avund eller vänlighet.

Mig kan ni inte köpa, inte till något pris alls, för friheten gör mig till den jag är, och den tänker jag fortsätta vara, det är inte som jag revolterar, utan bara som jag som människa vågar stå för att jag är jag och jag har en egen åsikt och är lika värdefull och har lika mycket att säga till om som alla andra.

Jag tänker inte stå i skuggan av er längre, det fungerar inte, jag orkar inte "drama queens"
bete dig som en sund människa så ger jag dig en chans, jag lovar.

lilla gumman, ingen e rädd för dig egentligen, ingen har respekt för dig heller. Alla är bara så trötta på din attityd att ingen orkar bry sig.

Jag har gjort mitt val och du har ingen anledning att vara sur på mig för det, ingen av er. Vill jag inte stå i skuggan av dig så behöver jag inte det heller. Sverige är ett fritt land och det är mitt val vem jag vill spendera min tid med.

du kan ta ifrån mig vänner, vända dem emot mig, du kan sprida rykten. det visar ju bara din mognad. är det den enda sysselsättning som du har så tycker jag ganska synd om dig.

du kan göra allt, men du kan ALDRIG ta ifrån mig min värdighet!

jag har gjort mitt val och jag är stolt över det, och jag, som vanligt, står för vad jag tycker.

1 kommentar:

Kommentera Tack! :)